четвъртък, 25 август 2011 г.

Наградите на Forbes: win-win game

Ние във Forbes постоянно търсим интересни предприемачи и мениджъри, за да разкажем в списанието техните истории, идеи и мечти. Нашата практика показва, че противно на мнението на песимистите, в България има много успешни хора, които имат какво да кажат за притежавания или управляван от тях бизнес. Сделката ни с тях е проста - те получават публичност, която им помага в бизнеса, а ние получаваме от тях знание, което предаваме на нашите читатели.

Понякога обаче успешните бизнеси са трудно откриваеми, или пък дотолкова сме свикнали с тях, че не ги забелязваме. Сега ние ви даваме възможност да бъдете забелязани, при това не само от нас, но и от останалите медии. Тази година ние слагаме началото на Бизнес наградите на Forbes България с подкрепата на Gentleman Jack. Те ще ви дадат възможност да споделите вашия успех с обществото, да популяризирате вашите стоки и услуги и да мотивирате допълнително вашите най-добри служители.

В екипа на Forbes се надяваме от тези награди да извлечем много вдъхновяващи и поучителни бизнес истории. Надяваме се с тях да насърчим предприемаческия дух и добрите бизнес практики в страната. И се надяваме да участвате в тях, защото в сделката, която ви предлагаме, няма губещи - в най-лошия случай няма да вземете награда.

Можете да участвате независимо дали бизнесът ви е голям или малък, многогодишен или стартиращ (например имаме категория за най-добър стартиращ бизнес). Повече информация за Бизнес наградите на Forbes България можете да откриете на http://www.forbesbulgaria.bg.

1 коментар: