четвъртък, 1 декември 2011 г.

Благодарности за участниците, които не са финалисти

Бих искал да се обърна към всички компании, които участваха в нашите награди, но не са сред финалистите. Благодаря ви за участието. Вие не сте загубили. Защото най-важните послания на тези награди са да обърнем внимание на обществото, че не държавата, а бизнесът произвежда благата и да кажем на почтените бизнес хора в страната - ние виждаме и уважаваме вашите усилия да създавате блага. Благодаря ви, че с вашето участие вие подкрепихте нашите послания.

Вие не сте загубили, защото с вашето кандидатиране за наградите вие ни дадохте ясен сигнал, че сте част от българската бизнес общност, която ние изграждаме около силния бранд Forbes, за да подобрим комуникацията и разпространяването на знания, идеи и опит между бизнес хората в България. Вие вече сте в нашия фокус и се надявам в бъдеще да работим заедно за общия ни успех, за насърчаване на предприемаческия дух в България и за бързо догонване на качеството на живот в най-развитите и проспериращи общества.

Конкуренцията в Бизнес наградите на Forbes България 2011 беше много голяма, по-голяма отколкото очаквахме. И много компании бяха близо до финалистите. Надявам се следващите години пак да участвате и ви пожелавам да влезете сред финалистите и с успехите си да вдъхновявате много българи да започват и правят честен бизнес.

Йордан Матеев
главен редактор на Forbes България

Няма коментари:

Публикуване на коментар