вторник, 31 май 2011 г.

Маги Малеева и зелената кауза

 


Бившата топ-тенисистка и номер четири в света Магдалена Малеева говори в актуалния брой на Forbes за новите си предизвикателства: бизнесът и борбата за спиране на климатичните промени. Ключовото при нея е, че тя обединява двете неща. Бизнесът на Малеева се бори за устойчиво бъдеще - дали чрез "Био България", която произвежда био-продукти или "Горичка" -  инициативата за обучения, разговори и дебати.
"Ние вярваме в тези неща и не бихме се занимавали с нищо друго. Не бихме строили хотели по Черно море например", казва тя за Forbes. И не само това - "Горичка" наскоро организира форум, на който се събраха интересни предприемачи.
“Искаме да покажем, че да си предприемач е нещо страхотно и изисква лични качества: да поемаш риск, да си отговорен, да взимаш решения. "Искаме да покажем, че в България има предприемачи, които правят интересни неща. Искаме да покажем, че в България има не само хора, които работят с едни мръсни пари. Че има и други." Forbes България мисли по абсолютно същия начин и иска да покаже същото. Затова в актуалния си брой представя Маги Малеева.

Няма коментари:

Публикуване на коментар