понеделник, 7 май 2012 г.

Една година по-късно

На 27 март Forbes България отпразнува една година от появата си на пазара заедно с представители на бизнеса и предприемаческите среди. На събитието беше представена и ексклузивната класация на „30-те най-влиятелни българи“.
Цветелина Бориславова, председател на Надзорния съвет на БАКБ, поздрави изданието за постигнатите успехи през изминалата година. Тя заедно с Огнян Донев, основен собственик и изпълнителен директор на „Софарма“, Ивайло Пенчев, основател на Walltopia, Стив Кайл, съосновател на Xentio, Томас Хигинс, основател на фондация Empower United, Николай Михайлов, председател на УС на „Трейс Груп Холд“, и Станимир Каролев, създател и собственик на Финансова група „Карол“ - се срещнаха и предадоха опита си на 50 млади български предприемачи от партньорските организации Empower България и Start it Smart.
Сред гостите на събитието в Централния военен клуб бяха и други изявени личности на българския бизнес като Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк, Антъни Хасиотис, главен изпълнителен директор на Пощенска банка, Елена Маринова, президент и съдружник в „Мусала Софт“, др.

Събитието се проведе с любезното съдействие на: М-tel; FiBank, Domaine Boyar и Dinevi Group.













Няма коментари:

Публикуване на коментар